Politica de livrare

Livrarea Produselor

Produse comercializate pe laorice.ro se pot livra doar prin curier. 

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul personal de client, in sectiunea „Comenzile mele”.

Modificarea sau anularea unei comenzi

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila în contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din contul personal, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede prin telefon, la numarul: 0724628267

Livrarea prin curier

"Vanzatorul" se obliga sa expedieze "Cumparatorului" produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in maxim 3 zile dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii laorice.ro, in functie de locul de depozitare a produselor.

Achizitionarea si livrarea

  • Livrare prin curier
  • Livrare la Easybox Sameday

Pentru produsele vandute de si livrate prin curierul a caror valoare cumulata este sub 200 RON se va adauga o taxa de livrare de 20 RON.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 RON care contin produse vandute.

Taxa de transport este unica indiferent de comanda, greutate, localitate, cantitate.

  • 20 lei in tara (indiferent de localitate)
  • Easybox Sameday - 17 lei

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari.

Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Programul de livrare al curierilor

In Bucuresti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 16.00 (doar in localitatile unde exista sediu DPD, Cargus sau SameDay)

In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 14.00

porto-shop15-header-icon

COMANDA TELEFONIC

+40724628267

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golIntoarce-te la magazin