Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de Cumparator in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare.

Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online "Contul meu".

Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata. Cumparatorul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea Cumparatorului.

DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Aceste informații vor putea fi folosite de către DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate, precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Tertii care au acces la date sunt: Sameday, DPD, Fan Courier, Cargus, Mailchimp, Mailpoet, Euplatesc, Netopia. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz.

Orice încercare, de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site www.laorice.ro, cu excepția deținătorului său legal – DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L., fără acordul prealabil al DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L., dă dreptul unilateral și neechivoc ca DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legale competente pentru sancționarea acestor fapte.

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.

DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde, NU va închiria și NU va face barter cu listele de e-mailing ale clienților săi.

DECO DELUXE BUSINESS CONCEPT S.R.L. solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienții săi în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact.

porto-shop15-header-icon

COMANDA TELEFONIC

+40724628267

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golIntoarce-te la magazin